Smukfest melder lørdags-udsolgt

Smukfest melder lørdags-udsolgt

Vi har på GAFFA.dk det sidste stykke tid kunne skrive om flere festivalers økonomiske problemer. Det lader dog ikke til at Danmarks næststørste festival lider af lignende kvaler, faktisk tværtimod. I dag har festivalen kunne meddele, at alle lørdagsbilletter til Smukfest 2012 er blevet solgt og at der ligeledes kun er ganske få fredagsbilletter og mindre end 500 partoutbilletter tilbage. Er planen at man fra næste uge vil tilbringe en uge i Bøgeskoven, så er det altså ved at være sidste udkald, hvis man skal købe sig en billet.

"Vi er enormt glade for den opbakning vores publikum viser os her i 2012 og ser frem til at kvittere for deres tillid ved at lave den bedste Smukfest nogensinde. Vi har jo set, hvordan mange festivaler og sommerkoncerter denne sommer har haft svært ved at sælge billetter nok, så det er med meget stor glæde, at vi nu ser frem til at melde udsolgt når vi starter Danmarks Smukkeste Festival 2012", udtaler festivalklubbens formand Claus Visbye.

Kan du ikke helt vente til at festivalen bliver skudt i gang med warm-up fra den 5. august, så tilbydes der tre guidede rundture af festivalområdet fredag klokken 16.00 og lørdag og søndag klokken 13.00. Her vil et panel bestående af Martin Brygmann, Søs Egelind og Thomas Skov underholde med festivalråd og egne oplevelser under åben himmel. Det er gratis og man skal blot møde op ved hovedindgangen i Sherwood fem minutter før.

Umiddelbart efter at årets festival har takket af for i år, åbner Walther, den langhårede og rockglade maskot for Smukfest, dørene op til sit helt eget spillested. Fra den 17. august kan man besøge Walters Musikcafé, som har en ambition om at præsentere fortrinsvis gratis livemusik minimum to dage om ugen. Også en række andre initiativer vil finde sted i den nye musikcafé, som er beliggende midt i Skanderborg.

Danmarks Smukkeste Festival løber af stablen den 8.-12. august med warm up fra den 5. august, og så længe lager haves, kan billetter købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA