x

Depeche Mode fortrænger Kashmir

Depeche Mode fortrænger Kashmir

Kashmir tordnede i sidste uge ind på førstepladsen af den officielle danske albumhitliste med et førstedagssalg af albummet "Nu Balance Palace" på over 20.000 eksemplarer, og derfor kunne man have forventet, at de ville kunne holde sig på toppen mindst et par uger endnu, men det satte udgivelsen af Depeche Modes nye album en effektiv stopper for.

Synthpop-gudernes ellevte album ”Playing The Angel” kom på gaden den 17. i denne måned, og interessen for briternes musik er efter alt at dømme usvækket den lange karriere til trods. I hvert tilfælde solgte de tilstrækkeligt med albums til at puffe de danske ynglinge af pinden, og næste uge vil vi måske så kunne se, hvem af de to kombattanter, der har mest langtidsholdbarhed i hitlisteregi.

På tredje- og fjerdepladsen hænger ”M:G:P 2005” og den skøre frøs ”Crazy Hits” stædigt fast i deres top-5-placeringer, og også Katie Melua holder sig inde i det fornemme selskab med et beskedent fald fra en fjerde- til en femteplads.

På syvendepladsen finder vi ugens anden nyhed i form af Jokerens nye udslip ”Gigolo Jesus”, der i høj grad tager udgangspunkt i den selverklærede stodders eget liv og observationer.

Af andre nyheder i top-20 finder vi Randi Laubek, der med sit nye album "Figures Of Eight” har klemt sig ind på en tolvteplads foran både The Cardigans og Stevie Wonder, som med deres nye skiver debuterer på listens fjortende og femtendeplads.

Se listen her!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA