Nyhed

Turboweekend spiller med vikarbassist

Bassist Morten Køie er kommet til skade med hånden og kan ikke gennemføre sommerens koncerter

I morgen åbner festivalpladsen på årets Smukfest og byder velkommen til fem dage med musik i bøgeskoven. Fredag står Turboweekend på programmet, men nu er bassisten Morten Køie (tv. på foto) kommet til skade med hånden. Festivalgæsterne får dog stadig glæde af det danske band, som har fundet en anden bassist.

Morten Køie kom i weekenden til skade med sin hånd og skal derfor opereres. Skaden er ikke noget som giver varige mén, men betyder at hånden skal holdes i ro den næste måned. Køie vil derfor ikke kunne gennemgøre koncerter med Turboweekend i august måned.

Bandet har dog fundet en anden bassist til at erstatte Morten Køie, og de vil derfor gennemføre både koncerten på Smukfest, Sønderborg Open Air og Wonderfestiwall. Afløseren er Peter Buch, som tidligere blandt andet har spillet med Nik & Jay, Filur og Burhan G. Han er lige nu i øvelokalet med de resterende medlemmer af Turboweekend.


Turboweekend annoncerede for en måned siden en efterårsturné i forbindelse med deres seneste, tredje album "Fault Lines". Vi krydser fingre for, at Morten Køie igen er klar til at spille med resten af bandet, når turnéen sætter i gang i slutningen af september.

Efterårsturné:

29/9: Helsingør, Toldkammeret


4/10: Esbjerg, Tobakken

5/10: Rødovre, Viften

6/10: Holbæk, Elværket


12/10: Vordingborg, Stars

13/10: Albertslund, Forbrændingen

19/10: Aarhus, Voxhall


20/10: Viborg, Paletten

25/10: Horsens, Fængslet

26/10: Herning, Fermaten


27/10: Aalborg, Skråen

1/11: Odense, Posten

2/11: Roskilde, Gimle


3/11: Næstved, Vershuet

9/11: Kbh, Vega

16/11: Grenå, Pavillonen


17/11: Kolding, Godset

ANNONCE