x

Store navne støtter op om jysk højskole

Store navne støtter op om jysk højskole

Højskolen Engelsholm i nærheden af Vejle har markeret sig med blandt andet sin sangskriver-linje, og nu stiller en række kendte musikere op for andet år i træk for at rejse penge til højskolen.

Den 25. august kan man således fra klokken 18.00 blandt andre opleve Thomas Buttenschøn, Peter Sommer, Christian Hjelm, A Friend in London og Gustaf Ljunggrens orkester (kendt fra "Det Nye Talkshow") i Engelsholm park.

"Vi er enormt glade for den store opbakning, vi får fra det etablerede musikliv i form af artister, der vælger at spille gratis for at støtte op om projektet Engelsholm" udtaler forstander Jakob Bonderup, og fortsætter: "Det giver os en stor tro på, at vi griber tingene rigtigt an på højskolen, samtidig med at vi kan tilbyde folk en unik oplevelse på slottet".

Værdigt trængende

Aftenen byder også på mad fra grillen, og overskuddet fra koncerten går ubeskåret til Engelsholms Elevstøtteforening, der har til formål at hjælpe værdigt trængende kunst- og musiktalenter på højskolen.

Engelsholm Højskole er kendt for sine kreative kunstneriske fag og kunne for nylig føje Michael Møller til lærerstaben, som allerede tæller blandt andre CS Nielsen.

Man kan bestille billetter og bespisning til arrangementet den 25. august via skolens kontor på tlf. 75883555 eller på mail [email protected]

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA