Nyhed

Mika gæster København

Den engelsk-libanesiske sanger og pianist spiller i Store Vega til oktober

Den 16. september er Mika igen klar med et nyt album, og i den forbindelse har han annonceret en Europaturné. Den bringer ham forbi Danmark den 29. oktober, hvor sangeren kan opleves i Store Vega.

Sidst vi hørte fra Mika var i 2009, hvor han udgav albummet "The Boy Who Knew Too Much". Nu er han tilbage med sit tredje studealbum, "The Origin Of Love", hvorfra førstesinglen "Elle Me Dit" allerede kunne høres sidste år. Der er altså mulighed for en gennemlytning eller to, inden Mika til oktober kan opleves live i København

"The Origin Of Love" har været mere end to år undervejs og har været et Do It Yourself-projekt for sangeren, som selv har udtænkt og skabt hele albummet. Samarbejdspartnerne på det kommende album tæller blandt andre Pharell Williams og Nick Littlemore samt Willian Orbit, Benny Benassi, Greg Wells (Katy Perry og Adele) og Klas Åhlund (Robyn).


Endeløst talentfuld

Det nye udspil skal som sagt efterfølge "The Boy Who Knew Too Much" fra 2009, som debuterede i Top 10 på alle iTunes hitlister verden over. GAFFAs anmelder Signe Bønsvig Wehding tildelte albummet fem ud af seks stjerner og skrev bandt andet:

"Hvor tit finder man en popplade, som er ekstravagant? Som er original? Som er legesyg? Og som er endeløst talentfuld? På én gang vel at mærke. Mikas andet album er det hele. (…) Man kan mene, at Mikas stil er overdrevet, overstadig, overgearet, over the top. Men så skal man altså være i svært dårligt humør. For Mika trækker poppen helt op på toppen – og minder en om, at pop er andet end letpåklædte piger, og at de store følelser ikke er forbeholdt stadionrock".


Sidst man kunne opleve Mika på dansk grund, var da han spillede på dette års Nibe Festival. Her tildelte GAFFAs Jan Lambæk Hansen koncerten fire stjerner og skrev at "Mikas imponerende stemmeregister giver de gode kuldegysninger, og han giver den også rimelig god gas på scenen".

Billetter til koncerten den 29. oktober i Store Vega kan købes fra i morgen på billetlugen.dk 

ANNONCE