x

Hør smagsprøver på Kate Bushs nye album på nettet

Hør smagsprøver på Kate Bushs nye album på nettet

Næste mandag, den 7. november, udgiver Kate Bush sit første nye album i 12 år, "Aerial", og hos mange fans er spændingen selvsagt på kogepunktet. Nu kan man så få lettet trykket et anelse, idet man på det engelske download-site 7digital.com kan høre 30 sekunders smagsprøver på otte af Bushs i alt nye 16 sange.

Og det lyder søreme ganske udmærket, synes i hvert fald overtegnede skribent. På de nye sange ligger Bushs stadig karakteristiske stemme helt i front, selvom den ikke er helt så lys, som da Bush debuterede i 1978, og sangene er primært afdæmpede og let elektroniske.

Det nye albums singleforløber, ”King Of The Mountain”, er i øvrigt gået direkte ind på en fjerdeplads på den engelske hitliste, så noget tyder på, at Bush langtfra er glemt i sit hjemland.

I Klub GAFFA-tillægget for november, som Klub GAFFA-medlemmer får med posten på onsdag, kan du læse et stort portræt af Kate Bush, lige fra barndommen, over gennembruddet med ”Wuthering Heights” til hendes mange op- og enkelte nedture op gennem 80'erne og 90'erne og til nu. Hvis du endnu ikke er medlem, men gerne vil have tillægget, kan du stadig nå at melde dig ind og få det.

Lyt til de otte smagsprøver


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA