x

Eksklusiv sid-ned-koncert med Larsen And Furious Jane

Eksklusiv sid-ned-koncert med Larsen And Furious Jane

Billede: Kristina Bonne

I de seneste uger er det regnet med anmelder-roser over det århusianske band Larsen And Furious Jane, der for sit andet album ”Tourist With A Typewriter” har indkasseret den ene femstjernede anmeldelse efter den anden for deres elegante, bittersøde sange - blandt andet i Politiken, Urban, Fyns Stiftstidende, Metro Express og ikke mindst GAFFA, der også tildelte samme roser til sidste års debutalbum ”I'm Glad He's Dead”.

Nu kan man opleve gruppen i dens hjemby til et såkaldt Klub Rotes Sofa-arrangement, der præsenterer afdæmpede sid-ned-koncerter i Århus-kunstbiografen Øst For Paradis onsdag den 2. november kl. 22.

Larsen And Furious Jane er normalt en septet med sanger og sangskriver Torsten Larsen i forgrunden, men til denne koncert er gruppen udvidet med endnu en musiker, nemlig violinisten Nils Grøndahl, der normalt slår sine folder i Under Byen og også medvirker på det nye Larsen-album.

Billetter til koncerten kan købes i Øst for Paradis, Paradisgade 7-9, og Orkestergraven, Vestergade 64, formedelst kroner 60,-.

Næste Klub Rotes Sofa-arragement er 16. november, hvor jazzrockerne I Got You On Tape spiller. Gruppen albumdebuterer i begyndelsen af næste år på Nikolaj Nørlunds selskab Auditorium.

I december afslutter Klub Rotes Sofa sæsonen med en endnu ikke offentliggjort kunstner.

Larsen And Furious Janes hjemmeside

Klub Rotes Sofas hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA