x

Flo Rida til The Voice ’12

Flo Rida til The Voice ’12

Den 24. september byder The Voice for niende gang i træk inden for til koncert i Tivoli. Her kan man se frem til at opleve nogle af Danmarks store artister og besøg fra både Sverige og England, og nu også Amerika. The Voice har netop føjet endnu et navn til årets program og byder velkommen til rapperen Flo Rida, som med sin tilføjelse udvider årets program en halv time.

Tramar Dillard fra Florida debuterede i 2008 med albummet "Mail On Sunday" under navnet Flo Rida, og med hjælp fra navne som Lil Wayne, Timbaland og T-Pain fik han pæn succes med sit debutalbum. Men det helt store gennembrud kom dog, da han i 2009 udsendte singlen "Right Round", og siden er det blevet til yderligere tre studiealbums, som inkluderer hits som "Whistle", "Wild Ones" og "Low". Flo Rida kan desuden prale af mere end 57 millioner solgte tracks og mere end 545.000.000 visninger på YouTube.

"Jeg er helt vildt glad for at få lov til at optræde ved showet. Jeg ser frem til at optræde for alle mine danske fans", udtaler Flo Rida om sit kommende besøg i Tivoli.

Ud over Flo Rida får The Voice i år besøg fra svenske Loreen, som vandt dette års udgave af Eurovision Song Contest, samt de to engelske sangerinder Rita Ora og Cheryl Cole. De danske kunstnere, som man til september kan opleve i Tivoli, er L.O.C, Medina, Burhan G,  Kato, Outlandish, Alphabeat, Clemens, Svenstrup og Vendelboe, Niklas, Puls, Clara Sofie og Christopher. For at få tid til alle stjernerne, bliver showet udvidet med en halv time og slutter nu kl. 23:30 

Benedicte Balling og Jakob Maarup fra morgenshowet "Vågn op!" er værter ved begivenheden og vil undervejs overrække awards til vinderne af fem forskellige kategorier, som senere offentliggøres.

Billetter kan købes via www.thevoice.dk, og hvis man er S-More-medlem, er der gratis S-tog til og fra Tivoli.

Har man ikke mulighed for at møde op i Tivoli den 24. september, kan The Voice '12 opleves direkte på The Voice TV.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA