x

Hør Kate Bush-special på GAFFA Radio i aften

Hør Kate Bush-special på GAFFA Radio i aften

Billede: Trevor Leighton

I dag udsender Kate Bush sit første album i 12 år, dobbelt-cd'en ”Aerial”, en plade, der selvsagt har været meget høje forventninger til. Men forventningerne er blevet indfriet, synes i hvert fald GAFFAs anmelder Peter Studstrup, der har kvitteret med de maksimale seks stjerner til det nye, temmelig afdæmpede udspil, som han giver prædikatet ”mesterværk”.

I anledning af det nye album byder GAFFA Radio i aften mellem klokken 20 og 22 på en Kate Bush Special, hvor vi både spiller en håndfuld sange fra det nye album og masser af Kate Bushs udødelige klassikere som ”Wuthering Heights”, "The Man With The Child Is His Eyes", ”Babooshka”, ”Running Up That Hill”, "Hounds Of Love" og mange, mange flere. Vi giver også eksempler på Kate Bushs duetter med for eksempel Peter Gabriel og Midge Ure, og vi har også et par Bush-sjældenheder, blandt andet hendes julesingle fra 1980, ”December Will Be Magic Again”. Nu er det jo snart den tid...

Så hvis du har blot den mindste interesse for Kate Bush, eller vil høre nærmere til, hvem denne så roste sangerinde og sangskriver egentlig er, så er det bare med at lytte til GAFFA Radio på GAFFA.dk i aften.

Kate Bushs nyåbnede hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA