x

Nyt album fra The Setting Son

Nyt album fra The Setting Son

The Setting Son, med frontmanden og sangskriveren Sebastian T. W. Kristiansen, er nu klar til at udgive deres tredje album "I Eat My Eyes & Ears",  som rammer gaden den 8. oktober. Ifølge pressemeddelelsen er dette album mere varieret end sine to forgængere.

The Setting Son startede oprindeligt ud som et soloprojekt for frontmanden Sebastian T.W. Kristensen, som indspillede mere end 50 sange i sit soveværelse og med hjælp fra Baby Woodrose-forsanger Lorenzo Woodrose blev signet hos Bad Afro.

Debutalbummet udkom i 2007, og to år senere var tiden kommet til den svære toer, "Spring Of Hate", som GAFFAs Erik Bakman tildelte fire stjerner og blandt andre følgende ord:

"Med en vokal som en skæv Billy Corgan spænder Kristensen bredt – fra" Out Of Tunes" kitschet-humoristiske kineserier og "Depressions" løsslupne feststemning til "Mama Babys" ømt lyriske kærlighedserklæring. De charmerende naive tekster fuldender blot billedet af en dansk ener, der for alvor har fundet sin stemme på "Spring Of Hate".

Siden er The Setting Son blevet til et rigtigt band, som nu er klar med det tredje udspil "I Eat My Eyes & Ears". Medlemmerne har selv produceret pladen i Orangeriet-studiet, og resultatet er ifølge pressemeddelelsen blevet mere modent og rigt instrumentalt og "lugter lidt af californisk sommer og en drøm om noget bedre".

Album nummer tre, som har et selvportræt af Sebastian T. W. Kristiansen som cover, udkommer som lp og download, hvor første oplag af vinylen desuden indeholder en cd med alle numre. "Above The Rest" er blevet udvalgt som førstesingle og bliver udgivet den 27. august med en tilhørende video, som er instrueret af bandet selv.

The Setting Son tæller nu medlemmerne Sebastian T. W. Kristiansen som forsanger og guitarist, Adam Olsson (The God The Bad) ligeledes på guitar og vokal, Henrik Malm på orgel, Tobias Winberg (Death Valley Sleepers) på bas, Adam Winberg på trommer og Emma Acs (Emma Acs & the Inbred Family) som sangerinde.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA