x

Mikael Simpson udgiver nyt og gammelt

Mikael Simpson udgiver nyt og gammelt

Billede: Søren Solkær Starbird

Mikael Simpson må siges at have haft et særdeles succesfuldt år med spandevis af priser, udsolgte koncerter og flotte salgstal, og nu runder den unikke musiker året af med en udgivelse med alternative versioner af gamle sange samt nogle nye af slagsen.

Den såkaldte soveværelses-kollektion bærer titlen ”B-sider, Udtag Og Meget Triste Radiomix” og repræsenterer en overskudsproduktion, som hidtil blot har ligget og fyldt op på Simpsons harddisk. Men nu bliver de os alle til dels, når albummet kommer i butikkerne den 5. december.

Albummet indeholder nye og spændende versioner af kendte numre som for eksempel ”10 Minutter”, ” Er Du Kommet For At Få Noget”, ”Du Drømmer Om Et Andet Sted” og ”Knæk”, og derudover også nye numre såsom ”Kokain København” og ”Sådan Har Hun Forkyndt Sig Selv”, sidstnævnte med tekst af den afdøde danske digter Morten Nielsen.

Dertil er der også et live videospor af ”Er Du Kommet For At Få Noget” optaget ved den udsolgte koncert i Store Vega den 4. marts i år.

Hele herligheden skulle ifølge mandens egen hjemmeside kunne købes for 99,95 kroner fra og med den 5. december.

På falderebet kan vi lige tilføje, at Simpson for tiden er i studiet med sit band Sølvstorm for at lægge sidste hånd på et nyt album, der, hvis alt går vel, kommer på gaden til marts næste år.


Simpsons hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA