Nyhed

Nyt Mike Skinner-projekt klar med album

Mike Skinner og Robert Harvey afslører detaljer om debutalbummet fra The D.O.T

Som vi tidligere har kunnet berette om på GAFFA.dk, har Mike Skinner fra The Streets og Robert Harvey fra The Music indgået et samarbejde under navnet The D.O.T.

The D.O.T. postede deres første video på YouTube i juni 2011 uden nogen uddybende informationer. I oktober lagde Mike Skinner og Robert Harvey så kortene på bordet og åbnede en hjemmeside med 14 demoer og tilhørende videoer med et løfte om, at der senere vil komme et album. Det er netop det album, de to herrer nu afslører detaljer omkring.

Ifølge NME kommer albummet til at indeholde 11 numre under navnet "And That". Udgivelsesdatoen er sat til den 22. oktober og byder på et samarbejde med Claire Maguire og Danny Brown.


Robert Harvey fortalte desuden for nylig NME, at de to havde mere end 60 sange til projektet, et tal som de siden har skåret ned på. "Vi har begge været i bands i ti år, og tydeligvis var Mike meget succesfuld med det, han lavede, og jeg havde en smule succes med The Music-drengene. Men det kedede os at gøre det samme, så vi ville bare gøre noget anderledes, efter at vores bands splittede op."

Desuden har The D.O.T. annonceret, at de i oktober tager på en Englandsturné.

Tracklisten til "And That"


"And A Hero"

"You Never Asked" (featuring Clare Maguire og Danny Brown)

"Goes Off"


"Weapon Of Choice"

"Shut Up And Keep Talking"

"Like You Used To"


"What You Livin' For"

"Right Side Of Madness"

"Strong Skunk"


"Colours That Don't Exist"

"Where Did I Go"

ANNONCE