Smukfest genopstår til ære for dronningen

Smukfest genopstår til ære for dronningen

Det er snart en måned siden, at Smukfest kunne sige tak for i år, pakke festivalen sammen og se tilbage på det, som arrangørerne betegnede som en af de mest vellykkede i festivalens historie. Men helt slut er det alligevel ikke. Stiften.dk kan nemlig fortælle, at dronning Margrethe og prins Henrik besøger Skanderborg på søndag, og at man i den anledning genskaber en del af den magi, som hvert år præger bøgeskoven.

Smukfest stiller op med et miniprogram til ære for regentparret, som blandt andet skal se en lille film om årets festival og derefter kan opleve musik på Bøgescenen fra Peter Sommer (billedet) og Poul Krebs.

"Vi præsenterer dronningen for nogle af de innovative tiltag, vi har med under festivalen. Det vil sige, at hun skal se tent-houses, sleep-cans og nogle af de alternative boformer, man bruger herude", forklarer festivalens talsmand Poul Martin Bonde til stiften.dk.

Uanset om man var gæst på årets Smukfest eller ej, er der på søndag gratis adgang for alle, hvor arrangementet starter klokken 15.00 med kaffe og kage eller øl/vand. Regentparret forventes at ankomme klokken 16.40, hvorefter de musikalske toner sættes i gang. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA