x

Pulp forvirrer fans

 Pulp forvirrer fans

I øjeblikket er det meget svært, at følge med i hvad Pulp laver.

Oprindeligt var d. 10. November planlagt som udgivelsesdatoen for Pulp's nye album, men ifølge en talsmand for bandet, skal vi ikke forvente nye toner før engang i næste år.

Pulp's forsanger Jarvis Cocker udtalte ellers til det engelske musikmagasin NME (26-08), at Pulp havde arbejdet hårdt i studiet, og at han meget gerne ville udgive pladen før årets udgang. Da Pulp tidligere på sommeren spillede på Reading Festival og Leeds Festival, fortalte forsangeren at alle sange til den kommende plade allerede var færdige - Pulp manglede bare at lægge sang på et enkelt nummer.

Men ifølge NME siger kilder tæt på Pulp, at bandet genoptager arbejdet med pladen i studiet i dag (02-10), mens andre siger at Pulp er ved at lave noget eksperimenterende og mærkeligt - og at dette "mærkelige" forventes færdigt allerede i næste uge. I så fald kan pladen godt nå at udkomme i november.

For at gøre forvirringen total, har Pulp ikke oplyst om nogle af de nye numre, bandet spillede ved Leeds og Reading koncerterne, kommer med på deres nye plade.

Ja, ja. Vi skal jo nok finde ud af det…


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA