x

Genesis-gendannelse måske på vej

Genesis-gendannelse måske på vej

Medlemmerne af hedengangne Genesis har i årevis sagt, at de var klar til at gendanne gruppens originale besætning, men den idé er blevet skudt ned af gruppens oprindelige forsanger Peter Gabriel.

Men i et interview med Rolling Stone i sidste uge åbnede den 55-årige sanger pludseligt døren for en mulig gendannelse. Til bladet sagde Gabriel: "Chancerne for en Genesis-reunion er bedre nu end før" og fortalte, at bandmedlemmerne skulle have en samtale om det. De fem oprindelige medlemmer har med undtagelse af en enkelt koncert i 1982 ikke spillet sammen siden 1975 og fortsatte frem til 1992 med Phil Collins som sanger, hvorefter dne tidligere Stiltskin-frontmand Ray Wilson overtog tjansen. Bandet blev efterfølgende opløst i 1998.

Både Phil Collins og guitarist Steve Hackett har inden for den seneste måned ved forskellige lejligheder snakket om gendannelsen, så det ser ud som om, der kunne være ved at ske noget. Men Gabriel understreger, at en gendannelse ville kræve megen forberedelse for at eventuelle koncert ville kunne leve op til bandets ry. Så han er endnu ikke klar til at sætte penge på, at gendannelsen bliver til noget.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA