x

DJ Static klar med ny musikvideo

DJ Static klar med ny musikvideo

DJ Statics debutalbum "Rolig Under Pres" udkom sidste mandag og har allerede kastet videoer til singlerne "Chefpikken" og "Do It" af sig. Nu har også nummeret "Fucker Rundt Alene" fået sin egen video, og her er DJ Static alt andet end alene. Peter Sommer og Shaka Loveless leverer vokaler på nummeret, mens Tue Track fra Malk de Koijn er med på rap.

Listen over gæsteartister på "Rolig Under Pres" er lang. DJ Static har på sin debut samlet en række kolleger, venner og samarbejdspartnere – primært fra den danske scene – til en kavalkade af hiphop. Resultatet er 28 nye tracks og knap to timers spilletid. Albummet ramte gaden i mandags og fik af GAFFAs anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr flotte fem stjerner. Hun skrev blandt andet således:

"Der er nok ikke nogen grund til at gå i gang med en større introduktion af hovedpersonen DJ Static. For nogle er han nærmest en institution i dansk hiphop som ham, der både holder fast i de "gamle værdier" og samtidig er i konstant udvikling. Med denne solodebut står det klart hvorfor: han er ufatteligt dygtig til at variere sit beat og tilpasse det den enkelte kunstner, uden at det mister Statics personlige præg".

I dag er der premiere på musikvideoen til "Fucker Rundt Alene", som er instrueret af Mads Jeppesen. Der er desuden endnu to musikvideoer i støbeskeen, og hen over efteråret kan DJ Static også opleves live her:

28. sep, Odense

29. sep, Aarhus

30. nov, Aalborg

1. dec, Roskilde

Billetter kan købes via GAFFA Live og gennem spillestedernes hjemmeside.

Se videoen til "Fucker Rundt Alene"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA