Nyhed

Radio24syv udgiver vinylplader

Talk radio udgiver musik i samarbejde med danske kunstnere

Radio24syv præsenterer et nyt samtale-musikprogram under navnet Monogram, hvor man alle hverdage kan høre fem timers radio om dagens Monogram-musiker. Ud over at kunne dykke ned i gamle demobånd og komme med på guitarindkøb udgiver Radio24syv også en vinyl med deres gæster under et helt særligt koncept.

Hver kunstner har fået én dag til at indspille tre numre, som skæres direkte ned på vinyl og dermed ikke undergår nogen form for efterarbejde. De tre numre skal være ét covernummer, som artisten selv har valgt, ét retake fra eget repertoire og til sidst ét nummer komponeret helt specielt til Radio24syv.

Det er i første omgang blevet til i alt til seks udgivelser, som er udkommet på vinyl i et begrænset oplag og bagpå bærer kunstnernes autografer graveret direkte ned i vinylen.


"Det var en udsøgt fornøjelse og en intens fornemmelse at indspille direkte ned i den varme vinyl. Et særligt liveband til en særlig indspilning," udtaler Marie Fisker, der er en af de danske kunstnere, der er blandt de første seks fra 24syv Monogram. 

Radio24syvs direktør, Jørgen Ramskov fortæller selv om 24syv Monogram:

"Med 24syv Monogram ønsker vi ikke blot at lave et musikprogram, der tager sig tid til at komme i dybden med musikken, men også at producere og udgive ny musik. Vi vil give kunstnerne og musikken skærpet fokus, en eksklusivitet og en publicity, som i en række sammenhænge er gået tabt i dag, hvor musik udkommer med lynets hast i metermål. Denne tendens vil vi gerne prøve at udfordre med 24syv Monogram".


Foruden de seks plader er der også lavet en kompilationsplade med et nummer fra hver kunstner. Alle udgivelser udkom den 27. august og kan desuden høres gratis på 24syv Monograms hjemmeside.

Monogram #01-#05 indeholder følgende kunstnere:

1: Nikolaj Grandjean


2: Mathilde Savery

3: Marie Fisker

4: Nikolaj Nørlund


5: The Green Lives

6: Howl Baby Howl

ANNONCE