x

Chris de Burgh til Store Vega

Chris de Burgh til Store Vega

Den 63-årige irske sanger Chris de Burgh, som måske især huskes for 1986-hittet "Lady In Red", udsendte i slutningen af sidste år cover-albummet "Footsteps 2". Det var, måske meget sigende, en efterfølger til "Footsteps" fra 2009, og fælles for de to album er, at de indeholder en række egne versioner af numre, der alle har inspireret Burgh i sin sangskrivning. I 2013 tager han disse to album med på en omfattende turné, som til maj bringer sangeren og sangskriveren forbi København.

Idéen til de to albums kom efter, at Chris de Burgh for nogle år siden blev så påvirket af Mike & The Merchanics' "The Living Years", at han måtte stoppe sin bil for at høre nummeret til ende. Det blev siden til de to "Footsteps"-albums, der alle indeholder numre, som har haft personlig betydning for den irske sanger.

Ud over covernumrene tager Chris de Burgh også en lang række af sine egne sange med på turné, heriblandt numre fra sit seneste reelle studiealbum, "Moonfleet & Other Stories" fra 2010. Siden 1974 er det blevet til i alt 19 album fra den irsk-bosatte Burgh, som den 6. maj gæster Store Vega i København.

Billetsalget starter på mandag den 10. september klokken 10 via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA