Nyhed

Danske artister invaderer Berlin

Fire unge danske bands spiller til Berlin Music Week

I starten af september afholdes Berlin Music Week, og i den forbindelse sætter fire af Danmarks upcoming bands kursen mod den tyske hovedstad. Dansk Musik Forbund står bag eventen Danish Invasion, der giver det berlinske publikum et indblik i den danske live-scene, når spillestedet Rosi's i Friedrichshain får besøg af Boho Dancer (billedet), Tako Lako, Schultz And Forever og Waldo & Marscha onsdag den 5. september.

DMF bakker op om danske upcoming bands, og også i år byder Danish Invasion på ny dansk musik med internationalt potentiale. Med fremstødet ønsker fagforeningen for professionelle musikere at åbne nye døre og fremme karrieremulighederne for den talentmasse, der præger dansk musik.

De fire bands, som i år bliver en del af Berlin Music Week, kommer til at dele program sammen med en række internationale navne, der blandt andre tæller The Killers, Franz Ferdinand og Sigur Rós, men får også selskab af flere danske artister fra den mere etablerede del af musikbranchen. When Saints Go Machine, WhoMadeWho og Turboweekend vil således også være at finde til Berlin Music Week.


"Jeg er glad for at holde min kærlighedsaffære med dansk musik i live, og jeg bliver stadig overrasket over den uendelige strøm af talent, der er", siger musikansvarlige Paul Cheetham.

Efter lukningen af musikmessen Popkomm bliver der, med Berlin Music Week, satset stærkt på at relancere Berlin som musikalsk centrum i Tyskland, og der forventes et stort fremmøde af toneangivende branchefolk fra hele verden. Dette giver de fire danske upcoming bands gode chancer for at skabe nye aftaler og kontakter.

Berlin Music Week afholdes i dagene 5.-9. september, og er man i den tyske hovedstand, kan man på åbningsdagen opleve Boho Dancer give deres alternative take på folkgenren, Balkanbandet Tako Lako med deres eksplosive energiudladninger, enmandsprojektet Schultz And Forever og det otte mand høje band Waldo & Marscha.


Læs mere på www.berlin-music-week.de

ANNONCE