x

Fotoserie: Hatesphere live i Sallings parkerings­kælder

Fotoserie: Hatesphere live i Sallings parkerings­kælder

I aftes gav døds- og thrashmetalbandet Hatesphere en spektakulær koncert i Sallings parkingskælder i Aarhus som en del af Aarhus Festuge. Bandet spillede i bunden, og publikum stod i syv etager i den enorme beton-rotunde og kiggede ned på bandet.

GAFFAs fotograf Allan Ringgaard var på pletten og tog en lang række fotos af den særegne koncert, og billederne kan du se i GAFFAs gallerisektion.

GAFFAs anmelder Julie Hugsted var også til stede. Hun var imponeret over de usædvanlige omgivelser, men ikke begejstret for lyden i det utraditionelle koncertsted. Hugsted uddeler tre stjerner til koncerten og skriver blandt andet:

"Scenariet sendte tankerne hen på amerikanske fængselsfilm, hvor fanger hænger ud over gelændere og råber, hujer og klapper bag tremmer bag de
rungende betonmure, der kaster lyden frem og tilbage i et morads af lyd. Netop lyden var aftenens største udfordring. Både musikere og lydtekniker gjorde et fremragende arbejde, men ikke desto mindre var nogle af de eneste ord, jeg kunne dechifrere i aftenens løb, de "Tak fordi I kom!" og "Skåååål Aarhus!" der blev råbt nede fra scenen."

Læs hele anmeldelsen i GAFFAs anmeldelsessektion.

Se en filmoptagelse fra koncerten her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA