x

Kylie Minogue genindspiller hits i orkesterversioner

Kylie Minogue genindspiller hits i orkesterversioner

Kylie Minogue kan i år fejre 25-åris jubilæum i musikbranchen, og det må man sige, at hun gør med manér. Den 25. i hver måned i 2012 har popprinsessen offentliggjort en lille overraskelse på sin hjemmeside. Den 29. oktober udkommer så "The Abbey Road Sessions", 16 af den klejne sangerindes største hits med fuldt orkester.

De 15 af sangene er Kylie-hits, der repræsenterer den 25 år lange karriere, og som alle er blevet radikalt omarrangeret. Sang nummer 16 er det ikke før udgivne nummer "Flowers".

Albummet er, som titlen indikerer, indspillet i det legendariske Abbey Road Studio sammen med Kylies band og fuldt orkester. Blandt numrene er "Where The Wild Roses Grow", hvor Nick Cave til lejligheden har genindspillet sin vokal til den berømte duet.

Kylie Minogue begyndte sin karriere som barne- og teenageskuespiller i Australien og fik succes i tv-serien "Neighbours". Hun udgav sin første single 28. juli 1987, en coverversion af Little Evas 60'er-hit "The Locomotion".

Sangen toppede den australske hitliste, hvilket førte til interesse fra den engelske sangskriver- og producertrio Stock, Aitken & Waterman og pladeselskabsmanden Pete Waterman, en tredjedel af samme trio. Han skrev kontrakt med Minogue, der i 1988 udgav singlen "I Should Be So Lucky", der storhittede i Europa, Australien og mange steder, og resten er pophistorie. Det var dog først i 2001, ved udgivelsen af singlen "Can't Get You Out Of My Head" og albummet "Fever", at Minogue for alvor fik hul igennem til det amerikanske marked.

Den 44-årige Kylie Minogue har til dato solgt mere end 68 millioner plader.

Tracklisten til "The Abbey Road Sessions":

1. All The Lovers

2. On A Night Like This

3. Better The Devil You Know

4. Hand On Your Heart

5. I Believe In You

6. Come Into My World

7. Finer Feelings

8. Confide In Me

9. Slow

10. The Locomotion

11. Can't Get You Out Of My Head

12. Where The Wild Roses Grow

13. Flower

14. I Should Be So Lucky

15. Love At First Sight

16. Never Too Late


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA