Nyhed

Lynkonkurrence: Vind billetter til Berlin Festival

Hvis du er hurtig, kan du vinde billetter til weekendens hotte festival med blandt andre The Killers, Sigur Rós, Major Lazer og mange flere

Berlin Festival, der finder sted i dag og i morgen, er ved at blive en af de hotteste europæiske festivaler. Se blot et udpluk af navnene:

The Killers, Paul Kalkbrenner, Sigur Rós, Orbital, Miike Snow, Major Lazer, Sbtrkt, Nicholas Jaar, Modeselektor, Friendly Fires, WhoMadeWho, First Aid Kit, When Saint Go Machine, Michael Kiwanuka, Metronomy, Little Dragon, Digitalism og mange flere. Se fuldt line-up på berlinfestival.de

GAFFA har netop sat gang i en lynkonkurrence, hvor du kan vinde 2 billetter til festivalen – men konkurrencen slutter allerede klokken 13.30 i dag, så det er med at være hurtig – både med at deltage og med at hoppe på fly/tog/bus/bil, hvis du er så heldig at vinde, medmindre du allerede befinder dig i nabolaget.


Berlin er samtidig en af Europas bedste shopping-storbyer, så der er rig mulighed for at forkæle kæresten med en kombineret musik- og storbyoplevelse.

Deltag i GAFFAs konkurrencesektion.

Billetterne er print-selv billetter og giver adgang til Berlin Festival 2012 og Club X-berg (natkoncerterne under Berlin Festival), som finder sted i dag 7. september - 8.september. Billetterne er uden transport og ophold, som vinderne selv må sørge for at arrangere.


ANNONCE