x

Rappere og komikere bag GYNT

Rappere og komikere bag GYNT

Man kan i øjeblikket og frem til 21. december på Aarhus Teater se stykket "Slumprinsessen og de syv smalltime hustlers", der er en gendigtning af eventyret om Snehvide, med Freya og U$O og tekster af blandt andre Clemens.

Det er dog ikke det eneste sted, hvor teater og hiphop kommer til at ramle sammen i år. 1. december er der nemlig premiere på stykket GYNT på Betty Nansen Teatret i København, hvor Geolo-G (Janus Staffe) og Bukki Blaes (Lasse Bavngaard) fra Malk De Koijn har stået for musikken.

Stykket er skrevet i samarbejde med stand-upperne Jonatan Spang, Rune Klan og Carsten Bang, og forestillingen er en omskrivning af Ibsens klassiker "Peer Gynt", der blander musik, stand-up, teater og trylleri.

Premieren er som nævnt 1. december, men både 17. og 24. november vil der være åbne prøver, da hiphop og stand-up i høj grad er afhængige af et live publikum, der til de åben prøver kan være med til at "gøre forestilligen færdig" som der står i pressemeddelelsen.

I Norge fejres 100-året for Ibsens dødsdag 14. januar 2006, og i den forbindelse er der allerede nu snak om at tage forestillingen på en turné til både Norge og også England.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA