Lady Gaga-kritiker er blevet et YouTube-fænomen

Lady Gaga-kritiker er blevet et YouTube-fænomen

Kristina Djarling er sangerinde og niece til den tidligere leder af Faderhuset, Ruth Evensen, og også aktiv i Faderhuset. Den sidste uge har hun sat en massiv debat i gang på Youtube og Facebook med sine videoer og markante holdninger.

Sidste søndag holdt Kristina Djarling en tale foran Parken, hvor Lady Gaga skulle spille koncert, hvor hun siger, at Lady Gaga er satanist og bruger sataniske symboler i sit show. Efter lidt over en uge er videoen med talen blevet set over 128.000 gange på YouTube, der er skrevet over 2.000 kommentarer til videoen – både positive og negative – og talen har i ugen, der er gået skabt en massiv debat på de sociale medier.

På koncertdagen udsendte Kristina Djarling også musikvideoen til sin sang med titlen "Die Young (Club 27)", som handler om popkultur og de stjerner, der er døde som 27-årige - heriblandt Kurt Cobain, Jim Morrison og Amy Winehouse. "Die Young" vil advare unge imod at vælge samme livsstil med stoffer, druk og misbrug som de stjerner, de beundrer. Musikvideoen er på en uge blevet set over 50.000 gange på YouTube, og den høster både positive og hånlige og vrede kommentarer.

"Den røre i andedammen som mine videoer har skabt, er jeg kun glad for. Der er ingen tvivl om, at folk finder mit budskab kontroversielt, og mange tror bare, at jeg er ude på at provokere. De første dage fik jeg ekstremt mange hadefulde bemærkninger og kommentarer på Facebook og YouTube. Det var meget voldsomt, men i løbet af de seneste dage har jeg haft mange gode, intense samtaler med unge mennesker om, hvad der virkelig står bag de store sangstjerner. Jeg opfordrer de unge til selv at lave research. Mange ved slet ikke hvad det er, de følger, og hvem Lady Gaga i virkeligheden er, og at der er en åndelig virkelighed bagved sangene. Det vil jeg gerne gøre opmærksom på," udtaler Kristina Djarling.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA