x

Se Love Shops nye video

Se Love Shops nye video

Jens Unmack og band er netop blevet færdig med at indspille det nye Love Shop-album sammen med produceren Mikkel Damgaard, og nu er udgivelsesdatoen også blevet offentliggjort. Det kommende album kommer på gaden den 15. oktober, og nu kan man se musikvideoen til pladens førstesingle "Skyggehjerte".

Albummet bliver det første fra Love Shop siden Henrik Halls tragiske død af kræft i januar 2011, kun 62 år gammel. Da bandets oprindelige guitarist Hilmer Hassig omkom ved en lige så trist trafikulykke i november 2008, blot 48 år gammel, er sanger og sangskriver Jens Unmack altså det sidste officielle medlem tilbage i gruppen, der dog også tæller en række musikere, som Unmack har spillet med i årevis.

I 2010 udgav Love Shop deres første album i syv år med titlen "Frelsens Hær", og GAFFAs Jan Ostrup Poulsen skrev følgende om albummet: 

"Efter at have haft lukket-skiltet hængende nogle år har Jens Unmack og Henrik Hall valgt igen at åbne for butikken efter nogle succesfulde koncerter sidste år. Og Love Shops comeback på pladefronten kommer ud i en rigtig flot lyd i Mikkel Damgaards kølige produktion. Vi befinder os på mange måder i krydsfeltet mellem de to herrers solokarrierer med Jens Unmacks livgivende vokal og Henrik Halls ramsaltede anslag".

I forbindelse med udgivelsen af det kommende album drager Love Shop på Danmarksturné i november.

Den nye musikvideo kan ses her.

Turnédatoer:

08.11 – Huset, Nakskov
09.11 – Viften, Rødovre
10.11 – Gimle, Roskilde
15.11 – Posten, Odense
16.11 – Paletten, Viborg
17.11 – Studenterhuset, Aalborg
22.11 – Tobakken, Esbjerg
23.11 – Sønderborghus, Sønderborg
24.11 – Fermaten, Herning
29.11 – Train, Aarhus
30.11 – Godset, Kolding
01.12 – Amager Bio, København

Billetter kan købes via GAFFA Live.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA