Orgi-E – Klam fyr uden grænser

Orgi-E – Klam fyr uden grænser

Suspekts Emil "Orgi-E" Simonsen er ude med første solo-udspil i eget navn Albummet har meget passende fået titlen "Klamfyr", men hvorfor i det hele taget en solo-plade lige nu?

– Tjah, hvorfor ikke?, griner Emil og uddyber:

– Numrene til denne her plade er alle sammen nogle, jeg har lavet løbende, så den er baseret på ting fra de sidste tre år af mit liv. Jeg har selvfølgelig lavet mange flere numre, end der er på albummet, men det, folk får her, er essensen af det. Efter vi i Suspekt blev færdige med Elektra sidste år, begyndte jeg at følge det her projekt til dørs, fordi jeg kunne mærke, at tiden var inde til det.

 

Vil du sige, at numrene er i et andet univers end Suspekts?

– Ja, helt sikkert. Jeg kan ikke lade være med at prøve forskellige ting af, der ikke er så Suspekt-agtige, såsom Forklædt Som Voksen-pladen og Selvmord-projektet. Jeg har behov for også at lave noget andet ved siden af.

Du er jo næsten mere kendt som Klamfyr nu end som Orgi-E. Hvordan opstod det navn?

– Det opstod fordi jeg på et tidspunkt for mange år siden forærede Rune (Rask, red.) og hans daværende kæreste filmen Salo (ekstremt grænseoverskridende film af Pasolini, red.) og anbefalede den til en romantisk hyggeaften. Der gik ikke mere end en time efter, jeg havde foræret dem dvd'en, før jeg fik en besked fra kæresten, hvor der stod: "Klam fyr! Klam Emil!" Og så tænkte jeg: "ja, det er nok egentlig mig", haha!

 

Læs et længere interview i GAFFAs oktobernummer, der er på gaden 28. september.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA