x

The xx kommer til Danmark

The xx kommer til Danmark

Det britiske indiepop-band The xx gæster Danmark for anden gang i år, når de til november spiller koncert i Falconer Salen i København. Sidst de var på dansk jord var i forbindelse med den aarhusianske Northside Festival, der løb af stablen tilbage i juni måned. Her spillede The xx sig igennem den danske sommerregn til fire stjerner fra GAFFAs Rune Schlosser, der blandt andet skrev: "The xx står for det sort/hvide, det stringente, det minimalistiske, og det smukt forenede mandlige og kvindelige narrative udvikling, der bliver suppleret af nogle intelligente instrumentale forløb og et fremragende lydtapet fra Jamie Smith".

The xx debuterede tilbage i 2009 med albummet "xx", der scorede gode anmeldelser og flere steder blev kåret som et af årets bedste albums. Blandt andet hjemmesiden Pitchfork gav dem en tredjeplads i kapløbet om årets album 2009, ligesom Pitchforks læsere kårede albummet som den 15. bedste udgivelse i årene 1996-2012.

Tidligere denne måned udkom så opfølgeren "Coexist". Det blev fint anmeldt af GAFFAs Rune Schlosser, der kvitterede med fire stjerner og ordene: "Roste briter forbliver i det lavmælte på udmærket toer".

Koncerten finder sted søndag den 25. november og billetter kan købes fra den 21. september via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA