x

Cæcilie Trier klar med ep

Cæcilie Trier klar med ep

Cæcilie Trier har i løbet af sommeren indspillet en række nye sange, som hun udgiver med sit nye projekt CTM. 

Cæcilie Trier er kendt som cellist og korsanger i Choir of Young Believers, som sanger, keyboardspiller og cellist i sit eget band Chimes & Bells og fra andre grupper og musikalske projekter. Snart er hun klar til at præsentere de første toner fra sit nye projekt, CMT.

Pladeselskabet Tambourhinoceros' Aske Zidore har siddet bag mikserpulten og har nu også valgt at stå bag udgivelsen. Ifølge pressemeddelelsen er musikken dansabel med beats og vokal i fokus, men samtidig også meget eftertænksom. Produktionen er centreret omkring store syntharrangementer, percussive elementer og ikke mindst Cæcilies vokalarbejde, der både når nye højder og går nye veje.

Den 5. november udgiver hun ep'en Variations, der er det første udspil i et længere forløb med kort tid imellem udgivelserne. Allerede i det nye år vil der udkomme endnu en ep med CTM. Variation udgives både på vinyl og digitalt.

Ifølge Tambourhinoceros kan vi forvente, at Variations giver rigeligt med stof til både hjerne, hjerte og fødder, og at Cæcilie viser en helt ny side at sit sangskrivertalent.

Få en forsmag på lyden her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA