x

Springsteen-guitarist er vild med dansk band

Springsteen-guitarist er vild med dansk band

Springsteen-guitarist Little Steven har et radioprogram, der bliver sendt i hele verden, blandt andet på hans egen radiostation. Et af programmets faste elementer er, når Little Steven udnævner en ny sang hver uge til at være "Coolest song in the world". I oktober måned bliver bandet The Setting Sons single "Eat My Fear" benævnt med den flotte titel.

The Setting Song startede som et soloprojekt for Sebastian T.W. Kristiansen, og de første to plader blev produceret af Lorenzo Woodrose fra Baby Woodrose. Siden da er den interne struktur blevet til et rigtigt band, der spiller psykedelisk garagepop og har et nyt album på vej. Deres sidste udgivelse kom i april 2009, og vores anmelder Erik Barkman skrev dengang om pladen: "The Setting Son boltrer sig lystigt i de psykedeliske cannabis-tåger til tonerne af klokkespil, Farfisa-orgel og californisk sommersound ... De charmerende naive tekster fuldender blot billedet af en dansk ener, der for alvor har fundet sin stemme på Spring Of Hate."

Ifølge bandets pladeselskab, Bad Afro, er deres kommende album "Before I Eat My Eyes & Ears" mere varieret end sine forgængere, og om albummet kan blive kategoriseret som det sejeste album i verden, kan du selv bedømme, når det udkommer mandag den 8. oktober. "Before I Eat My Eyes & Ears" udkommer som lp og download, og første oplag af vinylen indeholder en cd med hele albummet. 

Line-up på albummet:

Sebastian T.W. Kristiansen – Vokal, guitar
Adam Olsson – Guitar, vokal
Henrik Malm – Orgel
Tobias Winberg – Bas
Adam Winberg – Trommer
Emma Acs - Vokal

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA