x

Superbillion præsenterer koncert med tre seje damer

Superbillion præsenterer koncert med tre seje damer

Pladeselskabet Superbillion Records udgiver både Lucy Love og den upcoming elektro-rapper Linkoban. De to danske rappere vil den 9. november optræde sammen med den succesfulde britiske rapper Ms. Dynamite i Christianias Den Grå Hal.  

Britiske Ms. Dynamite er både rapper og sangerinde, og den 9. november bliver første gang, hun giver koncert i Danmark. Ms. Dynamite har tidligere modtaget den prestigefyldte Mercury Music Prize og har arbejdet med navne som Magnetic Man, Major Lazer, Zinc, Sticky, Redlight og Labyrinth samt været en del af gruppen So Solid Crew.

Koncerten i Den Grå Hal bliver Lucy Loves eneste offentlige show i 2012, og det er første gang, hun giver koncert siden koncerten i Store Vega sidste år. Linkoban har i år optrådt på diverse sommerfestivaler, heriblandt Roskilde Festival, og hun har turneret en del i England. Desuden har rapperen prøvet både at optræde, men også at blive bandlyst i Kina.

Koncertens sidste act bliver med et sæt fra en af Danmarks mest rutinerede dj's Phase 5 aka Gase De Cinco.

For tiden arbejder pladeselskabet på et Superbillion-mixtape, der forventes at være færdigt inden koncerten den 9. november.

Billetter til showet kan købes via Billetto

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA