x

Chaka Khan til Danmark

Chaka Khan til Danmark

Sidste gang den amerikanske diva Chaka Khan optrådte i Danmark var i august 2011, hvor hun var en del af Princes NPG-festival i 10-øren på Amager. Nu vender funksangerinden tilbage for at give koncert den 13. oktober på Portalen i Greve. Det vil være en eksklusiv event, den eneste i Danmark, hvor der vil blive stillet caféborde op i den store sal for at skabe en mere intim oplevelse.

I 1970'erne var Chaka Khan frontfigur i funkorkestret Rufus, inden hun gik solo i 1978 og fik et megahit med "I'm Every Woman" fra debutalbummet. Sangerinden har siden haft flere store hits, og har vundet en lang række Grammyer – sidste gang i 2008, hvor hun vandt både "Bedste r&b-album" og "Bedste r&b-performance".

I 1998 skrev Khan kontrakt med Princes selskab NPG og var siden på turné med ham, ligesom hun udsendte en version af hans "Don't Talk 2 Strangers" fra 1996. I 2000 forlod hun dog NPG igen. I 2007 udkom Funk This med en række covernumre, herunder en version af Princes "Sign o' the Times". Gennem musikkarrieren har Chaka Khan arbejdet sammen med navne som Prince, Ray Charles, Stevie Wonder og Mary J. Blige.
Køb billet til Chaka Khan via GAFFA Live.
 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA