Mikael Simpson udgiver opsamling

Mikael Simpson udgiver opsamling

Mikael Simpson debuterede som soloartist i 2002, og dette fejrer han både med en række jubilæumskoncerter og med udgivelsen af "Kompilation 2002-2012". Albummet er på gaden den 5. november og indeholder 31 sange, hvoraf et par stykker er nye, andre er remixes og livenumre, og originaludgaverne er lagt i kronologisk rækkefølge.

10-års-jubilæet fejres også med en række koncerter først i november, hvor Mikael Simpson både opfører debutalbummet i dets fulde længde og også tre af de fire album, der siden er fulgt efter.

Mikael Simpson debuterede som solist med "Os 2+ Lidt Ro 2002", efter at have været en del af indiebandet Luksus sammen med blandt andre Lise Westzynthius og den senere modeskaber Henrik Vibskov. Siden har den danske musiker udsendt "De Ti Skud" i 2004, "Stille og Uroligt" i 2006, "Slaar Skaar" i 2009 og senest "Noget Laant, Noget Blaat" i 2011. Dette album modtog fem stjerner i GAFFA, og Pelle Sonne Lohmann skrev: "Mikael Simpson har med sit femte album begået en mørk og melankolsk, foruroligende og hjemsøgende, uhyre stemningsmættet og intenst knugende lille genistreg af et værk."

Simpson har udover sine soloalbum komponeret musik til film, medvirket på andre kunstneres udgivelser og vundet en lang række priser ved forskellige prisuddelingsshows.

Tracklisten til albummet er som følger:

Put Mig
Narkokys
Der er saa meget vi skal naa
Knæk (2)
Drømmer om et andet sted
Er du kommet for at faa noget?
10 Minutter
Set det ske
Jeg sidder fast
Hvor end du er
Vi 2
Jeg kan se det, at du ved det
Det var en lørdag aften
Inden du falder i søvn
Venter
Et stød mod grund
Morgenlys
Lad det staa
En af 12
Dagene kommer
Ingen af mine venner kan sove
Drømmer om et andet sted (Pan 93 RMX)
Kokain København (Hvad Er Det Lige Der Sker)
Inden Du Falder I Søvn (Lulu Rouge Radio Edit)
Elektronisk Blaa
Koldt (Lulu Rouge mix)
Koncert intro (2005)
Morgenlys (Store Vega 2012)
Sidder fast (Posten Odense 2006)
Medicin (Nørrebro Teater 2009)
Inden du falder i søvn (Copenhagen Jazz festival 2012)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA