x

Videodagbog fra Siamese Fighting Fish og A Road To Damascus del 2

Videodagbog fra Siamese Fighting Fish og A Road To Damascus del 2

De to danske hardrockbands Siamese Fighting Fish (billedet) og A Road To Damascus er taget på fælles turné under titlen "Rock'n'Charity". Her samler de ind til Børnecancerfoden – de har i skrivende stund indsamlet over 30.000 kroner – og laver samtidig en videodagbog til GAFFA.dk. Du kan se andet afsnit af dagbogen nedenfor.

I starten af sidste år albumdebuterede Siamese Fighting Fish med albummet "We Are The Sound", som blev belønnet mere gode anmeldelser og kåring til et af årets bedste albums i det norske Scream Magazine og det engelske Massmovement Magazine samt på de danske blogs AllScandinavian.com og Rockfreaks.net. I slutningen af august udgav de så opfølgeren "Breathe.See.Move" som fik en pæn firstjernet anmeldelse af GAFFAs Keld Rud under overskriften "Andet album fra ambitiøs københavnsk sekstet indkasserer på nogle af løfterne fra debuten". Albummet debuterede på en fornem ottendeplads på den danske albumhitliste.

Du kan her lytte til førstesinglen "Crap Is The New Black".

A Road To Damascus udgav i 2011 deres selvbetitlede debutalbum, som har fået fine anmeldelser af en række danske og internationale musiksites som eksempelvis Rockfreaks.net, Joyzine.se og Shoutoutmusic.dk.

Turnéen fortsætter til disse byer:

05. oktober//KB18//København

11. oktober//Studenterhuset//Aarhus

12. oktober//Rockcafeen//Aalborg

13. oktober//Tobakken//Esbjerg

20. oktober//Det Gule Pakhus//Horsens

21. oktober//Bornholmske Højskole//Rønne

Se anden del af turnédagbogen:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA