x

Rolling Stones-guitarist afslører koncerter

Rolling Stones-guitarist afslører koncerter

Der har i et stykke tid være rygter om, at The Rolling Stones skulle spille koncerter i år for at fejre deres 50-års-jubilæum. Blandt andet meddelte forsanger Mick Jagger i juli til NME, at bandet havde planer om at gå på scenen sammen i efteråret, hvilket ville blive The Rolling Stones' første koncerter i fem år.

Nu har guitaristen i The Rolling Stones afsløret til Q Magazine, at The Rolling Stones er booket til koncerter i både Storbritannien og USA. Han vil dog ikke fortælle, hvornår koncerterne ville finde sted:

"Vi har nogle koncerter i London, tror jeg, og i New York, men jeg må virkelig ikke tale om noget af det endnu. De har sagt, at jeg skal være stille omkring dette her. Man må komme med hints!" udtaler Richards.

I november udgiver The Rolling Stones en ny opsamling med titlen "GRRR!" i forbindelse med bandets 50-års-jubilæum. Opsamlingen indeholder også to nye sange med titlerne "Gloom And Doom" og "One Last Shot", som begge blev indspillet i Paris i september. Det vil blive det første nye materiale fra The Rolling Stones siden albummet "A Bigger Bang" fra 2005.

I øvrigt er der mulighed for at se den nye Rolling Stones-film "Crossfire Hurricane" i Imperial i København torsdag den 18. oktober. Filmen er instrueret af Brett Morgan, der giver et nyt perspektiv på The Rolling Stones' rejse fra blues-inficerede teenagere i de tidlige tressere til deres status som levende rockguder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA