x

Yeasayer annoncerer ny koncert

Yeasayer annoncerer ny koncert

Først i september kunne vi i GAFFA oplyse, at det amerikanske psych-popband Yeasayer var nødt til at aflyse deres koncert i Lille Vega den 18. september, men at en ny dato snart ville komme på programmet. Nu er den nye koncertdato offentliggjort, og koncerten med Yeasayer vil ligge onsdag den 12. december i Pumpehuset.

Billetterne fra den aflyste Vega-koncert er stadig gældende til koncerten i Pumpehuset, og det er også muligt at få sin billet refunderet, hvis man er forhindret.

I 2010 gæstede Yeasayer Danmark til en koncert på aarhusianske VoxHall, hvor GAFFAs Simon Christensen anmeldte koncerten til fire stjerner og blandt andet skrev: "Farverig eksperimenterende Brooklyn-moderne popkoncert."

Yeasayer debuterede i 2008 med deres anmelderroste "All Hour Cymbals", og to år senere var de klar med opfølgeren "Odd Blood". Deres seneste album, "Fragant World" udkom den 20. august, hvor det modtog fire stjerner af GAFFAs Rune Schlosser, som skrev: "Psychpopperne fra Brooklyn-kvartetten Yeasayer præsenterer med Fragrant World endnu et solidt bud på, hvordan alternativ dansemusik lyder i miljøet omkring den kreative smeltedigel af en borough, hvor gruppen netop har hjemme."

Billetter til Yeasayer kan købes via Billetlugen.dk.

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA