x

Bono til Danmark

Bono til Danmark

Bono er frontfigur i verdens største rockband, men efterhånden bruger den navnkundige sanger mere tid på at tale til erhvervslivet og pengemænd verden over end på at spille med U2. Og den 23. januar gæster Bono så København, hvor han skal tale til medlemmerne af Børsens Executive Club ved et arrangement i Tivolis Koncertsal.

Arrangørerne er meget begejstrede for at få besøg af den 45-årige sanger, der i de sidste 20 år har engageret sig voldsomt i fattigdomsproblemet verden over og specielt i Afrika.

”Bono er vanvittig interessant som person, og det, han står for, er noget, der lige falder i hak med det, der interesserer mange af Børsens læsere. Han er interessant, fordi han er engageret i aids-problematikken og fattige lande i Afrika, og fordi han har et overskud til at komme med gode bud på verdens økonomi,” udtaler Diana Willemoes, der står for arrangementet.

Emnet for arrangementet er ifølge Politikens hjemmeside frihandelskrisen. Denne omhandler det faktum, at millioner af afrikanere ønsker at købe og sælge for at komme fri af fattigdommen, men bliver forhindret i det af internationale frihandelsregler.

U2's hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA