x

Dropkick Murphys til Falconer Salen

Dropkick Murphys til Falconer Salen

Der er dømt fest og ballade, når irsk folkemusik og god gammeldags punk endnu engang støder sammen i Dropkick Murphys' keltiske fællessang-univers. Bandet lagde vejen forbi Danmark så sent som i januar, da de gæstede Store Vega til en udsolgt koncert. Nu vender gruppen tilbage til en koncert i københavnske Falconer Salen den 21. januar.

Dropkick Murphys har hentet inspiration hos navne som Stiff Little Fingers, The Clash og AC/DC. De har været en del af den amerikanske punkscene siden 1997, hvor de udsendte debutalbummet "Do or Die". Siden da er det blevet til syv studiealbum og en stribe live-plader. Gruppen er nu på vej med deres ottende album "Signed and Sealed in Blood", der lander i butikkerne den 8. januar, og som man nok kan høre dele af til koncerten i Falconer Salen.  

Dropkick Murphys' seneste udgivelse "Going Out in Style" udkom i marts 2011, og er bygget op om historien om Cornelius Larkin, der emigrerede til USA som 16-årig, kom med i Koreakrigen, hvorefter han giftede sig og fik ni børn.

Cornelius Larkin blev født ud af albummets titel, der afspejler bandets romantiske ønske om, at deres død vil blive årsag til international sørgedag, og så opfandt de en person til dette formål og gav ham et festligt og spændende liv, da de indså, at det nok ikke ville ske. Cornelius Larkin er således både fiktiv og en slags sum af de syv medlemmer af Dropkick Murphys' liv.

Billetsalget starter mandag den 15. oktober klokken 10 via Billetlugen.dk.

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA