Rasmus Seebach klar med liveudgivelse

Rasmus Seebach klar med liveudgivelse

Som vi skrev i juni, så ville Rasmus Seebach forevige sin koncert i det gamle Horsens Statsfængsel fra den 22. juni i år på dvd. Nu er udgivelsesdatoen altså klar, og den 12. november udgiver Rasmus Seebach hele koncerten fra ende til anden.

Teksten fra dvd-bagsiden lyder således:

"En fredag aften i juni 2012 spillede Rasmus Seebach en udendørs koncert i Horsens Statsfængsel. 10.000 publikummer var mødt op for at høre Rasmus og band spille de bedste sange fra "Mer' End Kærlighed" og "Rasmus Seebach" live. Dette er koncerten i sin fulde længde på dvd og med en tilhørende cd."

Og hovedpersonen udtaler selv følgende:

"Jeg er lykkelig over at have foreviget denne magiske aften på dvd. Som det ofte sker til koncerter opstår der en helt specielt stemning, hvor man fuldstændig glemmer alt om tid og sted, og bare går i ét med publikum. Det var præcis det der skete denne aften, og både mit band og jeg lod os rive fuldstændigt med. Jeg glæder mig vildt meget til at se det igen."

Sætlisten ligner til forveksling den, der også var at finde på årets Grøn Koncert (billede), hvor GAFFAs anmelder Mikkel Asferg Andersen var tilstede i Kolding. Her gav han Seebach og co. fem stjerner med følgende gloser:

"Det eneste minus var næsten, at Seebach ikke helt ramte de højeste toner i "Nangijala" – men det lagde de færreste vel mærke til. Og det var da heller ikke ødelæggende for helhedsoplevelsen, der ud over strygerne også bød på visit fra Ankerstjerne under "Millionær", inden Seebach satte sig selv i centrum med både "Natteravn", "I mine øjne" og farmands "Under stjernerne på himlen". Hele vejen igennem støttet af et velspillende band, der foldede sig tilpas meget ud uden at stjæle opmærksomheden fra Seebach selv."

Om det var tilsvarende godt i Horsens, kan du se eller gense, når liveudgivelsen udkommer den 12. november. Der er lavet en forsmag på udgivelsen, som du kan se her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA