Alcoholic Faith Mission på miniturné

Alcoholic Faith Mission på miniturné

I morgen kickstarter den københavnske alternative rocksekstet Alcoholic Faith Mission en kompakt efterårsturné i Oberhausen Tyskland. Gruppen har fire koncerter i alt i Tyskland og Schweiz, før de giver fire koncerter i Danmark i starten af november.

I samme omgang er gruppen klar med en tyngdekrafts-eksperimenterende video til nummeret "Throw Us To The Wolves". Det er gruppens femte video fra det nye album, og den er produceret i samarbejdet med nycirkus compagniet Tin Can Company og grafisk designer Mads Find.

Alcoholic Faith Mission er aktuelle med deres fjerde album "Ask Me This", der modtog fire stjerner af GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann. Han skrev følgende:

"Tom McFall, der har arbejdet med navne som R.E.M. og Weezer, har ad flere omgange givet sit besyv med under Alcoholic Faith Missions arbejde med Ask Me This, og albummet emmer da også af international kvalitet – særligt produktionsmæssigt er der tale om en lækkerbisken, om end det hele altså indimellem bliver en kende for mættet. Også den så rigt varierede og evigt foranderlige vokalside er en vanligt fornøjelig fryd på et album, der snildt demonstrerer bandets såvel pompøst svulstige som intenst nærværende kvaliteter."

Gruppen rapporterede desuden fra deres amerikanske turné i foråret her på GAFFA, ligesom de optrådte på årets Roskilde Festival i samarbejde med kollektivet Copenhagen Collaboration på Arena-scenen.

Alcoholic Faith Missions første danske koncert er den 2. november i Hillerød, og du kan se de andre datoer her:

17. oktober        Druckluft, Oberhausen
18. oktober        Dachstock, Bern
19. oktober        Exil, Zurich
20. oktober        Parterre, Basel

02. november    Klaverfabrikken, Hillerød (Support: Artificial Brothers)
03. november    Huset, København (Support: Artificial Brothers)
09. november    Radar, Aarhus (Support: Artificial Brothers)
10. november    Studenterhuset, Aalborg (Support: Artificial Brothers)

Køb billetter til Alcoholic Faith Missions danske koncerter på GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA