x

Medina vinder MTV-pris for tredje gang

Medina vinder MTV-pris for tredje gang

Det er netop blevet offentliggjort, at den danske popdronning Medina modtager prisen for "Best Danish Act", der er blevet afgjort ved fan-stemmer. Det er ifølge MTV første gang, at en dansk kunstner formår at hive den samme pris hjem tre gange.

"Jeg er vildt glad for at vinde prisen for tredje gang. Det er virkelig overvældende at folk igen har valgt mig. Tusind tak til alle dem, der har stemt – det betyder rigtig meget for mig, og jeg glæder mig til at give jer en god oplevelse i Øksnehallen," udtaler Medina.

Den danske sangerinde har altså vundet over navne som Nik & Jay, Rasmus Seebach og Aura, der alle var nomineret i samme kategori. Dermed går hun videre i konkurrencen om at blive "Best Worldwide Act", hvis hun altså formår at gå videre som "Best Worldwide Act Nominee", hvor hun dyster mod de andre europæiske nominerede. Det er blandt andet svenske Loreen og britiske One Direction - se den samlede liste her.

Medina får overrakt prisen til MTV EMA Pre-Party, der finder sted i Øksnehallen den 5. november, hvor hun blandt andet vil optræde sammen med Aura, Kato og Infernal. Der vil blive offentliggjort flere navne, og man vil kunne se mere på www.mtvema.com, hvor man også kan stemme på årets nominerede.

Billetter til MTV EMA Pre-Party kan købes via GAFFA Live, og hvis man gerne vil til det afgørende show, som vi tidligere har skrevet om, så er MTV EMA 2012 i år i Frankfurt, den 11. november, og det bliver sendt direkte på MTV.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA