x

Robbie <I> ikke</I> homoseksuel

Robbie <I> ikke</I> homoseksuel

Robbie Williams’ seksuelle præferencer var tirsdag emnet for en retssag i London. Den britiske pop-charmør havde nemlig anlagt sag mod en række engelske aviser, der tilbage i august 2004 fremturede med påstanden om, at den populære sanger var til mænd.

Det var magasinet The People, der startede rygtet, da de skrev, at Robbie Williams i sin bog ”Feel” ville bedrage sine fans ved at skrive, at han kun havde været i seng med kvinder. Dette fulgte bladet Star and Hot senere op på ved at rapportere, at sangeren havde sex med vilkårlige mænd.

Dette fik tilsyneladende bægeret til at flyde over for stjernen, der sagsøgte de to magasiner, og i går fik han så rettens ord for, at han altså ikke er homoseksuel.

De to indehavere af magasinerne måtte indrømme, at historierne ikke havde bund i realiteter, og ud over et ikke offentliggjort erstatningsbeløb har de indvilliget i at betale sagsomkostningerne og bringe en officiel undskyldning i deres respektive blade.

Robbie var ikke til stede i retten, men hans advokat benyttede lejligheden til endnu en gang at understrege, at ”Mr. Williams er ikke og har aldrig været homoseksuel.” Så skulle det vist være slået fast en gang for alle.

Robbies hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA