Nyhed

Underground Music Awards offentliggør lineup

To af sidste års vindere skal spille festen i gang på Bremen

Den 27. oktober afholdes for fjerde år i træk Underground Music Awards på Bremen Teater i København. Nu har UMA'12 offentliggjort lineuppet til festlighederne, der både byder på metal, hiphop og Balkantoner. To af vinderne fra Underground Music Awards 2011 er at finde på scenen, nemlig Paper Tigers, der sidste år løb med prisen for "best rock act" og Peacefull James, der sidste år kunne gå fra awardshowet med prisen for "best hip hop act". Derudover vil Patchanka, The Number, Hëró og Farmen være på programmet.

Underground Music Awards fungerer som en hyldest til den danske undergrundsscene og dens talenter, der gennem awardshowet bliver hædret og anerkendt. For at deltage må man godt have udgivet plader, men man må ikke have skrevet kontrakt med et af de fire multinationale selskaber, Universal, EMI, Sony og Warner, og man må ikke "have fået sit store gennembrud i Danmark".

Awardshowet finder sted den 27. oktober klokken 20.00 på Bremen i København. Billetter kan købes i døren eller via GAFFA Live.


ANNONCE