x

Nikolaj Nørlund giver decemberkoncert på Loppen

Nikolaj Nørlund giver decemberkoncert på Loppen

Nikolaj Nørlund har haft et ganske begivenhedsrigt år. Med tre vinyludgivelser, heriblandt studiealbummet "Alt Sammen, Lige nu", og en række koncerter er den danske musiker klar til at afslutte sit musikår 2012 på Loppen. Det sker med en koncert den 20. december 2012.

"Alt Sammen, Lige nu" udkom i starten af året og var Nørlunds sjette deciderede studiealbum i eget navn. Det fik også en fin anmeldelse i GAFFA, hvor Jan Opstrup Poulsen gav fire stjerner og blandt andet skrev: "På den poetiske del af sangmaterialet er Nikolaj Nørlund stadig i en klasse for sig selv. Og altså denne gang med sange om at gå på opdagelse i livet. Sunget henført og med overbevisning. Her spøger Neil Young som altid".

Nørlund spillede sin seneste koncert i et fyldt Koncertsal tilbage i september, hvor 27 sange fra hele bagkataloget blev hevet frem. Her uddelte GAFFAs Henrik Tuxen fem stjerner og skrev: "Det er svært at sidde tilbage med andet end respekt for den ukronede konge af dansk indie-rock, der torsdag aften leverede lidt af en koncert i DR Byens eksklusive rammer".

Nu spiller Nørlund altså årets sidste koncert den 20. december på Loppen med bandet AC, Christian Hjelm, Rasmus Valldorf og Jeppe Brix. Billetter kan købes fra i dag via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA