x

Green Day og 50 Cent delte i porten

Green Day og 50 Cent delte i porten

Årets udgave af Billboard Awards bød på i alt 21 kategorier, og 50 Cent og Green Day (billedet) dominerede aftenens prisræs, hvor de tilsammen gjorde krav på over halvdelen af priserne.

50 Cent, der havde modtaget flest nomineringen med i alt otte styk, blev blandt andet udråbt til årets bedste artist og årets bedste album med ”The Massacre”. Rapperen var dog ikke selv til stede til at modtage de mange priser.

Det var Green Day til gengæld, og de fik en travl aften med i alt seks besøg på scenen. Punkrockerne blev blandt andet valgt som årets bedste rock- og popgrupppe (!), og deres hit ”Boulevard Of Broken Dreams” blev valgt som årets bedste rocksang.

Mariah Carey fortsatte også sin optur og vandt fem af de syv kategorier, hun var nomineret i. Iblandt priserne var årets bedste kvindelige r&b/hiphop-artist. Både Idol-stjernen Carrie Underwood og Shakira fik hver tre priser med hjem.

Den mest prestigefyldte pris af dem alle – den såkaldte Century Award – gik til Tom Petty, for hans kreative udfoldelser i sine 30 år i branchen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA