Medina udsender luksus-album

Medina udsender luksus-album

Den danske popdiva Medina er på vej med en luksusudgave af albummet "For Altid", der kan findes i butikkerne og på streamingtjenester fra næste mandag. "For Altid (Special Edition)" er et dobbeltalbum, som ud over det oprindelig album indeholder fire nye sange samt en række remixes af sangerindens største hits.

Blandt albummets nye sange kan man finde "Har Du Glemt", som også udgives som radiosingle. De tre andre nye numre er "Jeg Venter", "Hvis Bare" og "En Nat". I albummets samling af remixes kan man finde remixes fra EaggerStunn, Svenstrup & Vendelboe, The Eclectic Moniker og Eloq feat. Kidd, som alle har remixet én af Medinas fem singler fra "For Altid" samt det nye nummer "Jeg Venter". Desuden indeholder dobbeltalbummet også Medinas feature på Specktors' sommerhit "Lågsus".

Medina rejser i slutningen af oktober på en udsolgt Tysklands-turné, og i Danmark kan hun opleves live til GAFFA-prisen i Bremen Teater den 6. december, hvor GAFFAs læsere kårer, hvem der er årets navne i musikverdenen.

"For Altid" udkom i september 2011 og var opfølgeren til "Velkommen Til Medina" fra 2009, der for alvor satte gang i Medinas succesrige musikkarriere. Karrieren har givet 10 hitsingler på toppen af salgs- og radiohitlister, hun har medvirket i mere end 20 danske og internationale musikvideoer, og sangerinden har ivrigt turneret både i Danmark og i udlandet.

Medina "For Altid" (Special Edition) indeholder følgende:
 Disc 1:

 1. Synd For Dig
 2. For Altid
 3. Vend om
 4. Kl. 10
 5. Lyser I Mørke
 6. 12 Dage
 7. Gode Mennesker
 8. Ejer Hele Verden
 9. Har Du Det Ligesom Mig (Feat. Young)

 Disc 2:

 1. Jeg Venter
 2. Har Du Glemt
 3. Hvis Bare (Feat. Skinz)
 4. En Nat
 5. Lågsus – Specktors & Medina
 6. For Altid (Svenstrup & Vendelboe Remix)
 7. Synd For Dig (Eloq Remix Feat. KIDD)
 8. Kl. 10 (Granity Remix)
 9. 12 Dage (EaggerStunn Remix)
 10. Lyser I Mørke (The Eclectic Moniker Remix)
 11. Jeg Venter (Odd Collection Remix)

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA