Lukas Graham er klar med nyt

Lukas Graham er klar med nyt

Det danske stjerneskud Lukas Graham er på vej med en ny udgave af debutalbummet "Lukas Graham". "Lukas Graham (International)" indeholder to helt nye sange, og bliver denne gang både udgivet i Tyskland og Danmark. Albummet kan købes i Danmark fra den 12. november og i Tyskland i slutningen af november.

I blandt albummets to nye sange er den ene en coverversion af soulklassikeren "Ain't No Love In The Heart Of The City", som med Lukas Graham har fået titlen "Daddy, Now That You're Gone (Ain't No Love). Sangen er med på albummet som en liveoptagelse fra Falkoner Salen i København. Den anden nye sang er samtidig Lukas Grahams nye single, "Better Than Yourself - (Criminal Mind Pt2)", der netop er udkommet.

"Det er en sand historie om en barndomsven, der er blevet skudt, og oven i købet er røget i spjældet igen, igen, igen. Den handler om at få sendt sin besøgstilladelse. Om at mindes sine teenageår sammen. Om at ville skide på sandheden, fordi man "bare" gerne vil ha' sin ven tilbage. Den handler om at få ondt i hjertet, når over 1000 mennesker synger med på "Criminal Mind", som i sin tid til dels er skrevet til samme ven. Men jeg har fundet ud af, at det ikke kun er "min" sang. Mange har prøvet at miste, og det er det, sangen handler om," fortæller bandets forsanger Lukas Graham.

Ud over de to nye sange er der også ændret i mixet på tre af sangene fra det oprindelige album. Dette gælder "Drunk In the Morning", "Nice Guy" og "Don't Hurt Me This Way".

Albummet "Lukas Graham" nærmer sig tre gange platin for et albumsalg på 60.000 eksemplarer, og da det tidligere i år kom på gaden, blev debutalbummet anmeldt til fire stjerner i GAFFA med overskriften: "Lækker luksus-retrosoulpop fra den populære Christianit og vennerne."

Lukas Graham er desuden top-nomineret til Danish Music Awards 2012 med hele syv nomineringer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA