x

Danske divaer – fra Linnet til Linse

Danske divaer – fra Linnet til Linse

I aftes optrådte en række af de mest populære danske sangerinder fra alskens genrer i DR Koncerthuset i forbindelse med Spil Dansk Dagen 2012. I år fejrede DR og Koda blandt andet dagen med en hyldest til "De Danske Divaer"i showet af samme navn, og skuespiller, komponist og komiker Martin Brygmann præsenterede showets mange kvindelige solister, som alle blev bakket op af DR's Underholdningsorkester.

Blandt showets mange optrædende sangerinder fandt man navne som Anne Linnet, Aura, Birthe Kjær, Ida Corr, Caroline Henderson, Lotte Andersen, Lucy Love, Nabiha, Ulla Henningsen, Pernille Rosendahl og Susanne Elmark. Showet bliver vist på DR1 fredag den 2. november kl. 20.

Der var også inviteret masser af kendisser fra musik- og underholdningsverdenen og fra den politiske verden til at ankomme på den røde løber, og GAFFAs fotograf Michael Boe Laigaard var på pletten og indfangede dem alle, både på scenen og på den røbe røber – fra Anne Linnet til Linse Kessler. Se dem alle i GAFFAs gallerisektion.

"Spil Dansk Dagen" er en årlig begivenhed, hvor den danskproducerede musik og det danske musikliv fejres den sidste torsdag i oktober. Koda oprettede dagen i 2001, og siden er den blevet en fast tradition i det danske musikliv. Sidste år fejrede DR og Koda "Spil Dansk Dagen" med showet "Når Lyset Bryder Frem", som hyldede den danske sangskriver.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA