Lennart Ginman forlader Jazzhouse

Lennart Ginman forlader Jazzhouse

Den danske musiker Lennart Ginman har i de seneste fire år haft ansvaret for at tegne den kunstneriske linje på det københavnske spillested Jazzhouse, men nu stopper han som musikchef på spillestedet Jazzhouse og fratræder ved udgangen af 2012.

"Som musikchef har det været en kolossalt spændende tid for mig at arbejde med musikken set fra "den anden side af bordet". Jeg har prøvet mange ideer af, eksperimenteret med stort set alt fra koncertformer til indhold, og jeg er altid blevet mødt med opbakning, respekt og kunstnerisk åbenhed fra alle sider. Men som tiden er gået, er jeg kommet til at savne den skabende proces som kunstner mere og mere. Jeg savner tid til koncentration og fordybelse i min egen musik, til mine egne orkestre og tid til de mange spændende projekter, jeg har måttet takke nej til som fuldtidsansat musikchef," fortæller Ginman.

Indtil videre er den daglige leder af Jazzhouse, Bjarke Svendsen, sat ind som booker, mens ledelsen går i tænkeboks for at finde den bedste løsning for Jazzhouse.

Jazzhouse har været en københavnsk jazzscene siden 1991. I 2011 bukkede spillestedet under for sommerens skybrud og måtte totalrenoveres for at rette op på de skader, som vandet havde forvoldt på gulv, scene og inventar. Jazzhouse måtte lukke helt ned under renoveringen, men åbnede igen i juni 2012.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA