x

Don Ø og Herning skuffede over Stones til Horsens

Don Ø og Herning skuffede over Stones til Horsens

Som det nok er gået op for de årvågne, har Rolling Stones valgt Horsens som den danske by, deres Europaturné lægger vejen forbi 8. juni næste år - også selvom både Parken og Herning var i spil. Og det har ikke overraskende fået mundvigene til at vende nedad hos Parkens direktør Flemming Østergaard og Skive Beach Party-chefen Knud Bjerre, der forsøgte at få rullestenene til Herning.

Til Politiken udtaler Flemming Østergaard, at han føler sig udsat for konkurrenceforvridning, da arrangøren i Horsens er en musikforening, Musikforeningen Eigils, der dermed er momsfritaget modsat den børsnoterede virksomhed Parken Sport & Entertainment.

I Herning er skuffelsen også stor. Ifølge Herning Folkeblad har Knud Bjerre budt over 50 millioner for Jagger & Co., og derfor er han meget skuffet over, at Horsens alligevel løb af med sejren - også selvom Horsens ”kun” kan have plads til 75.000 tilskuere og ikke de 125.000, som der ifølge Politiken var gjort plads til i Herning. Hvor meget Horsens endte med at betale for de aldrende, men tilsyneladende utrættelige rockere, vil arrangøren Frank Panduro ikke udtale sig om, men han bekræfter ifølge MetroExpress, at det er det hidtil dyreste band, der har spillet i Horsens. Han forventer sig i øvrigt ikke noget overskud fra koncerten.

Billetterne til koncerten kan købes fra 18. december via Billetlugen og FONA-butikkerne. Horsens Ny Teater sælger desuden de første 10.000 billetter ved personlig henvendelse mellem kl. 8-14, og i begge tilfælle sælges der max. 9 billetter per person.

Stones i Horsens-hjemmesiden


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA