Lana Del Rey kommer til Danmark

Lana Del Rey kommer til Danmark

Lana Del Rey er det nuværende ansigt for H&M's kampagne, og om få uger lander hendes "Born To Die – The Paradise Edition" i butikkerne. Nu kan danske fans også begynde at glæde sig til foråret, når den amerikanske sangerinde for første gang gæster Danmark. Det bliver til en koncert i Falconer Salen i København den 12. april.

Den 12. november i år udsender Lana Del Rey albummet "The Paradise Edition", som er en deluxe udgave af debutalbummet "Born To Die", og som indeholder otte nye sange – heriblandt singlen "Ride".

Lana Del Rey – med det borgerlige navn Elizabeth Grant – har både været en meget hypet og rygteopspunden, siden hun slap sin første single "Video Games" i 2011. Den amerikanske sangerinde har brugt det meste af 2012 på at turnere i hele verden, og hun har fået rosende ord fra for eksempel The Guardian, som skrev: "strålende film-noir-klasse, hendes stemme var fin, og hendes karisma er uden for målestokken."

Albummet "Born To Die" udkom i januar tidligere i år, og har nu solgt over 2,5 millioner album på verdensbasis. "Born To Die" modtog ved udgivelsen fire stjerner i GAFFA, hvor anmelder Lars Löbner Jeppesen blandt andet skrev:

"Med raketfart har sangerinden Elizabeth Grant skudt sig ind i mainstream-kulturen under navnet Lana Del Rey, og det med nok rygter, sladder og hype til at fylde det halve internet. Men lad alt det ligge for en stund, og fokuser i stedet på indholdet, et element der normalt er aldeles fraværende hos nutidige sensationer. For hvor andre perfekte imagepakker kun har imaget, så har Lana Del Rey en hel del at byde på musikalsk." 

Billetsalget begynder mandag den 5. november klokken 10. Find billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA